Trainer

De trainingen die ik geef zijn maatwerk en dus volledig afgestemd op wat er speelt binnen jouw afdeling of organisatie. Door van te voren de tijd te nemen om met jou te gaan zitten en goed te luisteren naar de hulpvraag die speelt binnen jouw organisatie of afdeling, kan ik een training aanbieden die volledig aansluit bij die hulpvraag.

Naast die aansluiting bij de behoefte van jouw organisatie zorg ik er ook voor dat de veiligheid van de cursisten alsmede een goede sfeer tijdens de trainingen gewaarborgd zijn. Uit mijn ervaring is gebleken dat die twee factoren cruciaal zijn voor een succesvolle training. Wanneer er aan die twee voorwaarden is voldaan durven mensen zich sneller open te stellen en kunnen ze makkelijker meegaan in de training.

Sinds 2004 ben ik gecertificeerd trainer en heb ik zowel in binnen- als buitenland trainingen gegeven. Mijn specialismen zijn:

  • Omgaan met lastig gedrag en agressie
  • Communicatie
  • Service en gastgerichtheid
  • Feedback geven en ontvangen
  • Assertiviteit

Persoonlijke aandacht is key

Doordat trainingen van bjorne.nl training en coaching in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers worden gegeven krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Daarnaast werk ik zoveel mogelijk met casussen en hulpvragen die de cursisten zelf inbrengen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de training altijd aansluit bij het niveau van de cursisten.

Indien gewenst kunnen alle trainingen ook gegeven worden met een trainingsacteur. Door de cursisten de ruimte te bieden om het getrainde direct in de praktijk te oefenen zal de theorie sneller worden ingebed.

Merk jij dat er bij jouw organisatie behoefte is aan scholing en training maar weet je nog niet exact waar de behoefte ligt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar wat er binnen jouw organisatie nodig is en of ik daarvoor de juiste persoon ben of misschien iemand anders uit mijn grote netwerk van trainers. Je medewerkers en je klanten zullen blij zijn dat je die stap hebt genomen.

B-Academy

De trainingen die in het bedrijfsleven worden gegeven zijn alleen bereikbaar voor mensen in het bedrijfsleven. Wanneer jij daar niet toe behoort of jouw baas vindt het niet nodig dat jij een cursus of training gaat volgen dan heb je meestal gewoon pech. Dat in combinatie met mijn ervaring in het maken van video\’s, heeft mij doen besluiten om online cursusprogramma\’s te gaan ontwikkelen. Om die reden ben ik B-Academy gestart, zodat de cursussen en trainingen voor iedereen bereikbaar worden.

\"Logo

Ik hoor graag van je. Wanneer je dit contactformulier invult, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ook als trainingsacteur word ik vaak ingezet. Wil je daar meer informatie over? Kijk dan op deze pagina.

Scroll naar boven