Acteur Bjorne

Acteren is en blijft een van de mooiste dingen die er zijn. Ik word er nu eenmaal blij van als ik op een filmset sta. Inmiddels heb ik heel wat jaren ervaring en kan ik terugkijken op mooie projecten waaraan ik iets heb mogen toevoegen.

Dat doe ik dan ook met veel plezier. Kijk voor een klein  overzicht op de pagina Biografie. Wil je beelden zien van wat ik ooit gedaan heb, kijk dan bij mijn Showreels.

Veel van de acteerprojecten die ik heb gedaan, deed ik omdat dit mij een inkomen opleverde. Dat is  nu niet meer hoe ik erin sta.
Sinds 2020 is mijn kijk op de wereld significant veranderd. Ik wil mijn gezicht en talent dan ook alleen nog verbinden aan projecten die het echt goed voor hebben met de wereld en die bijdragen aan een mooiere en gelukkigere mensheid en samenleving.

Ik verwacht dat er ook op het vlak van films en series steeds meer bewustwording zal ontstaan en dat er dus meer producties zullen komen die een zuiver doel hebben; die gaan over wat echt belangrijk is in het leven.

Wanneer je mij voor zo’n project wilt hebben, bel me dan!!

Scroll naar boven