Acteur & meer

Je kan mij inhuren voor diverse disciplines, denk aan acteur, presentator, trainer, regisseur, voice-over, trainingsacteur etc...

Bjorne als acteur

 Acteren is al sinds mijn jeugd mijn grote passie

Ik word als acteur regelmatig geboekt voor een commerciële opdracht wat inhoudt dat je rol in dienst staat van een product, bedrijf of service. Natuurlijk komt hier inleving en spel bij kijken, het is echter van ondergeschikt belang. Als het plaatje maar klopt en de boodschap overgebracht wordt dan is het eigenlijk al goed. Juist daarom vind ik dat minder interessant om te doen. Het betaalt mijn boterham maar is niet bevredigend voor mij als acteur.

Presentator Bjorne

Presenteren is meer dan tekst brengen

Presenteren is een professie op zich. Je dient als presentator vaak behoorlijke lappen tekst uit je hoofd te leren. Daarnaast dien je deze direct ook op camera te brengen alsof je rechtstreeks tegen de kijker praat. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Door het gebruik van een autocue kan het de presentator soms gemakkelijker gemaakt worden. Toch is het vaak niet mogelijk om met een autocue te werken. Juist dan zie je welke presentators professioneel zijn en welke niet. Ik kan met recht zeggen dat ik een professioneel presentator ben die met overtuiging grote stukken tekst rechtstreeks op camera kan brengen

Trainer

Persoonlijke aandacht is key

De trainingen die ik geef zijn maatwerk en dus volledig afgestemd op wat er speelt binnen jouw afdeling of organisatie. Door van te voren de tijd te nemen om met jou te gaan zitten en goed te luisteren naar de hulpvraag die speelt binnen jouw organisatie of afdeling, kan ik een training aanbieden die volledig aansluit bij die hulpvraag.

Regisseur

Verschillende films, verschillende genres

Sinds vijf jaar ben ik ook regisseur en dat bevalt me erg goed! Het leuke aan regisseren is toch echt dat je de baas bent over wat je aan het maken bent. Als regisseur bepaal je hoe het eruit gaat zien. Natuurlijk overleg je met de cameraman (DOP genoemd), de lichtman (Gaffer), de editor en de andere departementen maar als regisseur heb je altijd de eindverantwoording. Wanneer je dan ook nog betrokken bent bij de totstandkoming van het script dat je aan het verfilmen bent, dan zie je de plaatjes uit je hoofd tot leven komen en dat vind ik erg tof!

Stemacteur

Acteren voor een microfoon

Misschien dat je je afvraagt wat een stemacteur nou precies is of doet? Wikipedia zegt er het volgende over: “Een stemacteur is een persoon die zijn stem leent aan personages in audiovisuele media of voice-overwerk verricht. Hij spreekt bijvoorbeeld radioreclameboodschappen in, geeft commentaar bij documentaires of spreekt de stemmen van tekenfilmfiguren in.”

Trainingsacteur

Trainingsacteur met geloofwaardig spel

Werken met een trainingsacteur draait om een veilige sfeer, geloofwaardig spel en humor. Wanneer die drie elementen aanwezig zijn dan kan er altijd op een ontspannen manier, goed getraind worden. Dat is precies wat ik te bieden heb. Daarnaast ben ik sociaal, flexibel, kneedbaar, en zeer toegankelijk. Ik heb ruime impro-ervaring wat als voordeel heeft dat ik binnen een scène zeer snel kan schakelen.

Scroll naar boven