Trainingsacteur

Werken met een trainingsacteur draait om een veilige sfeer, geloofwaardig spel en humor. Wanneer die drie elementen aanwezig zijn dan kan er altijd op een ontspannen manier, goed getraind worden. Dat is precies wat ik te bieden heb. Daarnaast ben ik sociaal, flexibel, kneedbaar, en zeer toegankelijk. Ik heb ruime impro-ervaring wat als voordeel heeft dat ik binnen een scène zeer snel kan schakelen.

Een veilige sfeer is cruciaal

Een veilige sfeer is cruciaal Een veilige en ontspannen sfeer is cruciaal wanneer je werkt met een trainingsacteur. Samen met de trainer zorg ik ervoor dat de omstandigheden zo ideaal mogelijk zijn, zodat de cursisten zich uitgenodigd voelen om actief mee te doen en durven te oefenen. Als trainingsacteur ben ik een menselijk leerinstrument, waarmee de deelnemers de eerder uitgelegde theorie kunnen oefenen. Ik geniet ervan wanneer ik hen tijdens een training stappen zie maken; dat ik hen zie toepassen wat ze geleerd hebben, waardoor ze ervaren hoe het is om bepaalde technieken in hun bagage te hebben en deze te kunnen inzetten indien gewenst.

Verder heb ik ruime ervaring op het gebied van:

  • omgaan met lastig gedrag en agressie
  • communicatie
  • basis gesprekstechnieken
  • feedback geven en ontvangen
  • verkoop
  • klanttevredenheid en klantvriendelijkheid,
  • service en dienstverlening,
  • klachtenafhandeling
  • functionerings- en slecht nieuws gesprekken
  • ervaring met onder andere de volgende technieken: ABCD-gedrag, LSD, SMART, Kernkwadranten, DISC en Roos van Leary.

 

Trainingsacteur met geloofwaardig spel

Ik bied geloofwaardig en natuurlijk spel dat wordt ingezet op de manier die de getrainde als meest gewenst ervaart. Elke scene kan worden stopgezet en teruggepakt zodat er meerdere ervaringen mogelijk zijn binnen dezelfde oefening. Een speeltuin voor de cursist die elke scene kan sturen zodat hij of zij de voor hem of haar beste leerervaring kan beleven. Altijd met een vleugje humor om te ontspannen maar te allen tijde met instandhouding van een veilige sfeer zodat zowel speler als toeschouwer zich op zijn gemak voelt. Inmiddels heb ik zeer ruime ervaring in deze discipline van het acteren.

 

Leren dankzij duidelijke, begrijpelijke feedback

Dankzij duidelijke, begrijpelijke feedback kunnen de cursisten leren. Tijdens het rollenspel ben ik in staat om het overzicht en inzicht te behouden op zowel inhoudelijk- als procesniveau. Hierdoor kan ik de cursist zowel in als uit mijn rol feedback geven over welk gevolg zijn acties hadden. Bij het geven van de feedback wordt rekening gehouden met werk- en denkniveau alsmede achtergrond van de cursist.

 

Trainingsacteur met trainersachtergrond

Doordat ik een trainersachtergrond heb en zowel in binnen- als buitenland groepen mensen getraind heb, kan ik trainers actief ondersteunen. Daarnaast kan ik mij, indien gewenst, vooraf inhoudelijk voorbereiden op organisatiekennis en/of op vakspecifieke kennis zodat ik ook feedback kan geven op vakinhoudelijk niveau.

image00003

Enkele reacties van cursisten en trainers:

“Zeer overtuigend”

“Bjorne kan zich heel goed inleven in alle situaties en daardoor maakt hij die situaties gelijk duidelijker”

“Uitstekende acteur”

“Dankzij jouw feedback in en uit je rol viel bij mij het kwartje. Erg bijzonder om te ervaren!”

“Het is fijn om in een veilige omgeving te kunnen oefenen en dat is waar Bjorne voor zorgt”

“Super acteur, fijn om mee samen te werken”

“Bjorne verstaat zijn vak”

“Het was een zeer leerzame dag, zeker doordat de acteur zijn rollen goed speelde”

“Zeer inlevend”

“Bjorne is een A-professional die zeer betrouwbaar is in zijn afspraken en één van de weinige trainingsacteurs die standaard na elke training feedback vraagt over de geleverde prestatie. Verder is Bjorne erg leergierig; hij neemt alle praktijkinformatie in zich op om uiteindelijk zeer natuurgetrouwe personages neer te zetten die cursisten helpt in hun ontwikkelingsproces”

“Bjorne hartelijk dank voor de fijne samenwerking, 100% top“

“Bjorne is een Professional”
“Wat een performance en improvisatievermogen!”

“Bjorne blijft altijd kritisch meedenken”

“Doordat Bjorne bij deze training aanwezig was heb ik veel geleerd, hij heeft juist die dingen laten zien waardoor de theorie voor mij duidelijk werd”

“Het is altijd prettig samenwerken met Bjorne”

“De samenwerking met trainingsacteur Bjorne was zeer goed. Hij is professioneel, kan zich goed inleven en maakt de training hierdoor levendig en interessant. Een aanwinst voor de training.”

“Ik heb Bjorne leren kennen als een betrokken en gedreven all-rounder op het gebied van training, acteren en de organisatie hiervan. In dit proces is hij in staat mensen te behouden en te enthousiasmeren. Door dit talent ben ik daarna meer met Bjorne gaan samenwerken tijdens trainingen “Omgaan met Agressie” waar hij als acteur optrad. Binnen enkele minuten kan hij een rol neerzetten waar de medewerker om vraagt. Hij schakelt feilloos naar een andere rol indien de situatie daarom vraagt. Het meest opvallende en unieke van Bjorne is daarbij de menselijkheid die hij behoudt.”

Wil je met mij werken? Neem dan contact met mij op.

Scroll naar boven