Teksten

pi-teken-groen

Wat is We Are Pioneers Magazine?

In We Are Pioneers Magazine laten we zien dat we als mensheid invloed hebben op de richting waarin onze samenleving beweegt. Ónze richting is naar een wereld die is gebaseerd op positiviteit, liefde, vrijheid, gezondheid en overvloed. Als jou dat goed in de oren klinkt, kijk dan eens rond op onze site. Fijn dat je er bent! Liefs, de Pioneers.

Naar de website

Bestel ‘m los of neem een abonnement. Wil je laten zien dat je ook een Pioneer bent? Bestel dan een mooie sweater!

pi teken groen

In 2020 had Bjorne een idee om iets te doen met een wordplay met het -teken. Hij deed een oproep voor een grafisch ontwerper en Simon Wijers en Anouk Muller reageerden daarop. Tijdens de zoomcall die volgde waren ze het erover eens dat wat ze ging doen wel een doel moest hebben. Anouk opperde om een magazine te beginnen en Simon en Bjorne waren gelijk enthousiast ondanks dat geen van drie daar serieuze ervaring in had. We Are Pioneers Magazine was geboren.

Het doel van het magazine was om positiviteit te brengen en daarnaast de mensen die al bezig zijn met een mooiere wereld, de Pioneers, zichtbaarheid te geven en hun kennis en inzichten te delen met de lezers. Een ander streven dat we vanaf dag één hadden was de mens van de schermpjes af te krijgen en dus enkel een fysiek magazine te maken zodat de mensen weer eens de tijd zouden gaan nemen om rustig te gaan zitten lezen zonder afgeleid te worden door een piepje of een pop-up.

Eind 2020 kwam de eerste editie uit en vriend en vijand was onder de indruk van de kwaliteit die zich direct al kon meten met elk ander magazine. Als belangrijkste artikel in het magazine had Bjorne het idee om een uitgeschreven podcast te plaatsen. Een artikel van meerdere pagina’s lang met daarbij mooie zwart-wit fotografie. De eerste gast voor “de papieren podcast”, zoals het artikel werd genoemd, was Nikos Frangiskatos de zanger van The Wanderer. Over twaalf hele pagina’s konden de lezers het openhartige gesprek tussen Nikos en Bjorne meelezen. Inmiddels bestaat We Are Pioneers

Magazine al ruim een jaar en begint de lijst van “Papieren podcast gasten” een bijzonder rijtje te worden. Na Nikos volgden: Fiona Zwart, Jeroen van Koningsbrugge, Joël Goudsmit en Tim Douwsma.

Om je een indruk te geven van zo’n papieren podcast kun je hier die met Fiona Zwart en Bjorne helemaal lezen. Let wel! Dit is het enige artikel van We Are Pioneers Magazine dat je online kunt lezen. Veel leesplezier!

Scroll naar boven