Workshop: 'Verbinden met mensen, bewaken van grenzen'

Voor mij is het helder dat het leven draait om het aangaan en behouden van diepgaande verbindingen met de mensen die je dierbaar zijn. Ik bied mijn kennis op het vlak van communicatie en menselijke interactie aan, zodat jij zo goed mogelijk in staat bent om die diepgaande verbindingen te leggen en daarmee  jouw leven fijner te maken. Dat doe ik onder andere door het geven van webinars en live workshops.

Wil je weten of een workshop iets voor jou is? Lees dan onderstaande vragen:

-Voel je soms geen verbinding met je dierbaren terwijl je wel de behoefte hebt een diepere band met ze te hebben?
-Weet je soms niet hoe te reageren tijdens gesprekken of interactie waardoor er over je grenzen wordt gegaan en je je niet gezien of gehoord voelt?
-Wil jij minder gezeur en geklaag van je kinderen, je partner of je collega's, zodat de sfeer thuis en op het werk leuker wordt?
-Wil jij weten hoe je op een respectvolle doch duidelijke manier kunt reageren wanneer iemand iets zegt of doet wat voor jou niet goed voelt?

Is jouw antwoord op één van deze vragen: Ja. Dan ben ik ervan overtuigd dat jij tijdens een workshop dingen leert waar je écht iets mee kan. Je krijgt inzichten over communicatie die jou zullen helpen om de reacties van de mensen om je heen beter te begrijpen en te kunnen plaatsen. Hierdoor weet jij direct hoe je het beste kunt reageren om zodoende beter in verbinding te komen met die mensen.

Daarnaast leer ik je een praktische en duidelijke theorie die ooit ontwikkeld is voor en door het Korps Landelijke Politiediensten (het KLPD). Met deze theorie kun je makkelijk je grenzen aangeven én ze bewaken en kun je lastig en ongewenst gedrag zo kort mogelijk laten duren.

De duur van een workshop varieert van minimaal anderhalf uur tot een halve of hele dag. Afhankelijk van de lengte van de workshop zullen we uitgebreider ingaan op de theorie en is er meer ruimte voor behandeling van persoonlijke casussen van deelnemers.

Aangezien ik ook professioneel trainingsacteur ben, is er altijd de mogelijkheid om ter plekke te oefenen in het toepassen van de theorie.

Heb je interesse in een workshop?
Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en je krijgt een mail zodra er nieuwe workshops gepland staan.

Heb je vragen? Mail mij op verbinding@bjorne.nl.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

* indicates required

Intuit Mailchimp

Scroll naar boven